Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL (Nederland)
Tijdens de bestelprocedure word je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via iDeal is alleen mogelijk voor klanten die een Nederlands factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

Bancontact (België)
Tijdens de bestelprocedure word je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via Bancontact is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

MasterCard, VISA , Amex
Je voert je creditcardgegevens in via het beveiligd betaalformulier. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Het bedrag dat met een creditcard wordt betaald, wordt na 24 uur gedebiteerd. Let op, afhankelijk van je creditcard, zul je worden doorgeleid naar een 3D Secure controle voordat je de betaling kunt afronden.

Apple Pay
Je kunt met je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac snel je betaling afronden met Apple Pay. Let op: de Apple Pay betaalmethode verschijnt alleen wanneer je de Safari browser gebruikt.

Google Pay
Google Pay is een mobiele service waarmee je producten en services kunt kopen met een compatibele Android-telefoon met een NFC-chip. Je kunt Google Pay ook gebruiken met een tablet of horloge.

Klarna  | Achteraf betalen 
Met Klarna is het mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Na je bestelling ontvang je van Klarna een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Let op: bij deze betaalmethode is sprake van een aangepaste retourtermijn (14 dagen).

PayPal
Met PayPal kun je overal ter wereld betalen zonder pas of code. Gebruik je inloggegevens van PayPal om je bestelling veilig en snel te betalen. Tijdens de bestelprocedure word je naar de betaalomgeving van PayPal doorgestuurd.

Overige betaalmogelijkheden

Sofort & KBC (België).