Garantie

Al onze producten zijn ontwikkeld en gefabriceerd naar de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Garantievoorwaarden

Marmitek verstrekt garantie op haar producten tot 24 maanden na aankoop. Wanneer het Marmitek product binnen de garantieperiode gebreken vertoont als gevolg van materiaal- of fabricagefouten dan kun je het product ter reparatie aanbieden bij de Marmitek reseller waar je het product hebt aangeschaft.

Onder voorwaarde dat het product is gebruikt waarvoor het is bedoeld, en dat met het product deugdelijk is omgegaan conform gebruiksvoorschriften, zullen de defecte onderdelen daarvan worden gerepareerd of vervangen door Marmitek zonder voor de onderdelen kosten in rekening te brengen. Er kan hierbij gebruik gemaakt worden van zowel nieuwe of gereviseerde producten of onderdelen.

Uitgangspunt is dat je het product na herstel of vervanging tenminste in dezelfde staat van onderhoud terug ontvangt als hoe je het product hebt achtergelaten bij de reseller. Alle vervangen producten en onderdelen worden eigendom van Marmitek.  Na een reparatie of vervanging blijft de garantieperiode gelden vanaf de datum van oorspronkelijke aankoop.

Jouw garantieaanvraag

Wanneer er sprake is van een defect product onder garantie dan kunt u het product + aankoopbewijs retourneren naar de winkel van aankoop. Retourneren vindt plaats onder de voorwaarden zoals deze door betreffende reseller zijn bepaald. Indien het product door de reparatieservice van Marmitek wordt hersteld dan geldt een maximum periode van 3 weken voor herstel.

Geautoriseerde dealers

In het geval het product is aangeschaft bij een door Marmitek geautoriseerde dealer dan geldt een aanvullende garantievoorwaarde in het geval je niet meer goed kunt worden geholpen. Een geautoriseerde dealer is door Marmitek geselecteerd op basis van een aantal kwalitatieve criteria die ervoor zorgen dat je als klant op de best mogelijke manier geholpen wordt. Deze Marmitek geautoriseerde dealers bieden jou een actueel assortiment, uitgebreide kennis, uitstekende service en een veilige betaalomgeving. De geautoriseerde dealers zijn terug te vinden op de website van Marmitek.

In het geval van faillissement of in het geval dat de door Marmitek geautoriseerde dealer om andere redenen in gebreke blijft bij de afhandeling van de behandeling van een garantiegeval dan zal Marmitek de garantie-afhandeling naar jou overnemen.

Verstreken garantieperiode

Wanneer er onderdelen kapot gaan na afloop van jouw garantieperiode dan kun je altijd proberen om een onderdeel te (laten) repareren of vervangen. We hebben van veel producten vervangende onderdelen op voorraad.

Vraag ernaar bij je Marmitek dealer of via de klant support van Marmitek; support@marmitek.com

Online aankopen via Marmitek.com

Op alle producten aangeschaft via Marmitek.com is een garantieperiode van 24 maanden van toepassing. In dit geval vindt garantie afhandeling direct plaats door Marmitek zelf.