VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag/antwoord er niet bij? Klik dan hier.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen vanaf € 20,- worden gratis bezorgd in Nederland en België. Voor bestellingen < € 20,- rekenen wij € 3,95. Bekijk ons verzendbeleid om te zien naar welke landen we verzenden en wat de verzendtarieven en -tijden zijn.

In welke landen bezorgt Marmitek?

Wij bezorgen in de volgende landen: Nederland, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden

Waar kan ik Marmitek producten kopen?

Alle onze producten koop je op marmitek.com. Een selectie van onze roducten is on- en offline verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers. De beschikbaarheid van producten bij verschillende dealers vind je op de betreffende productpagina's.

Waar kan ik de veelgestelde vragen over een specifiek product vinden?

Om de veelgestelde vragen van een specifiek product te bekijken verwijzen wij je graag naar de betreffende productpagina. Het zoekvenster bovenaan deze pagina helpt jou hierbij.

Waar vind ik een gebruiksaanwijzing van een product?

Om de gebruiksaanwijzing van een specifiek product te bekijken verwijzen wij je graag naar de betreffende productpagina. Het zoekvenster bovenaan deze pagina helpt jou hierbij.

Kan ik losse onderdelen bijbestellen?

Ja, losse onderdelen kunnen bijbesteld worden door ons een te sturen. Vermeld hierbij het volgende:

  • Productnaam
  • Omschrijving onderdeel
  • Reden

Is het mogelijk zakelijk te bestellen zonder dat er BTW berekend wordt (intercommunautaire levering)?

Ja, dit is mogelijk wanneer je een zakelijke bestelling wilt plaatsen en je buiten Nederland woont
Wat moet je hiervoor doen?

  • Maak een zakelijk account aan.
  • Vul jouw BTW nummer in.
  • Stuur een mail naar sales@marmitek.com
  • Jouw account wordt gecontroleerd. Als de gegevens correct zijn zullen wij 0% BTW (intracommunautaire&nbsp; levering) aan jouw account toevoegen.
  • Wij informeren jou wanneer je kunt bestellen met 0% BTW.
  • Wil je liever dat wij een zakelijk account voor jou aanmaken? Neem contact met ons op, dan regelen we het meteen. Bel naar 040-21 22 831.