Hoe een draadloze presenter jouw presentaties verbetert!

WPR 400 - Wireless presenter - Young woman giving a presentation using the WPR 400 - wireless presentation remote | Marmitek

Ben je een professional, docent of zakenreiziger die vaak presentaties geeft? Dan is een draadloze presenter jouw troef voor een overtuigende presentatie. Ontdek hier alles over draadloze presenters: van voordelen en belangrijke kenmerken tot praktische gebruikstips.

Wat is een draadloze presenter?

Een draadloze presenter is een handig apparaat dat werkt als een afstandsbediening voor presentaties. Het stelt je in staat om draadloos door dia's te navigeren en belangrijke informatie op het scherm te benadrukken. Daarnaast zoom je in op details en beheer je zelfs multimedia in je presentatie. Dit alles terwijl je vrij door de ruimte beweegt en oogcontact houdt met je publiek.

Voordelen van een draadloze presenter

 1. Flexibiliteit en bewegingsvrijheid: Geen gedoe meer met het blijven bij je laptop. Met een draadloze presenter beweeg je vrij door de ruimte terwijl je je presentatie geeft. Dit zorgt voor een dynamische interactie met je publiek.

 2. Verbeterde Interactie: Gebruik functies zoals een digitale aanwijzer en zoom om belangrijke punten op je scherm te benadrukken. Zo verlies je de aandacht van je publiek niet en houd je ze geboeid en betrokken.

 3. Multifunctionaliteit: Gebruik een draadloze presenter als muis voor je laptop en als afstandsbediening voor video's en muziek. Het is een alles-in-één oplossing voor elke presentatie.

Belangrijke kenmerken en functies

 • Digitale aanwijzer en spotlight: Benadruk belangrijke informatie op je scherm met een digitale pointer of spotlight. Hierdoor blijft je presentatie overzichtelijk voor je publiek.

 • Zoomfunctie: Vergroot details om moeilijke onderwerpen duidelijk over te brengen en je boodschap kracht bij te zetten.

 • Air Mouse functie: Maak van je draadloze presenter een draadloze muis. Hierdoor bedien je je computer vanaf elke plek in de ruimte.

 • Bereik en batterijduur: Een draadloze presenter heeft een groot bereik en een lange batterijduur. Dit geeft je de betrouwbaarheid en flexibiliteit die je nodig hebt voor elke presentatie.

 

  WPR 400 - Draadloze presenter - Geavanceerde Presentatieklikker met Digitale Aanwijzer, Zoom en Air Mouse-Functie

  € 49,99
  € 49,99
  Bekijk product

Hoe kies je de juiste draadloze presenter?

Bij het kiezen van een draadloze presenter is het belangrijk om te kijken of hij werkt met je computer (Windows, MacOS). Let ook op het bereik en op extra functies zoals bediening van video's en muziek.

Tips voor het gebruik van een draadloze presenter

 • Voorbereiding: Bereid je presentatie voor. Test de functies van je draadloze presenter voorafgaand aan je presentatie om verrassingen te voorkomen.

 • Interactie: Maak oogcontact met je publiek, stel vragen en betrek ze actief bij je presentatie.

 • Optimaal gebruik van functies: Experimenteer met de digitale aanwijzer, zoom en andere functies om je presentatie levendig te maken. Dit maakt ook complexe informatie begrijpelijker.

Laat een blijvende indruk achter

Een draadloze presenter is een onmisbaar hulpmiddel voor professionals die vaak presenteren. Het zorgt voor meer interactie en effectiviteit tijdens je presentaties. Dankzij de veelzijdigheid, het gebruiksgemak en de geavanceerde functies, maakt het je presentatie beter. Zo laat je een blijvende indruk achter op je publiek. 

 

WPR 400 - Wireless presenter - Zoom fal pointer function on a screen | Marmitek


Upgrade jouw presentaties met de WPR 400 draadloze presenter

Ontdek de voordelen van de WPR 400 draadloze presenter, speciaal ontworpen om jouw presentatie-ervaring te verbeteren. Klaar om indruk te maken? Verbeter vandaag nog je presentaties met de WPR 400 en laat zien wat je in huis hebt. 

WPR 400 - Draadloze presenter

 • Digitale aanwijzer, spotlight- en zoomfunctie
 • Air Mouse
 • Bereik tot 100 meter
 • Batterijduur 100 dagen
 • USB-C en USB-A dongle
 • Geschikt voor MacOS/Windows
   

Terug naar blogs