Een veilig en slim huis met smart home producten

Een vrouw op een bank met een telefoon in haar hand waarmee zij, via de Smart me app, alle Smart me producten in haar huis mee kan bedienen

3 minuten leestijd

Houd controle over jouw woning, zelfs wanneer je op vakantie of aan het werk bent! Met onze smart home producten maak je heel snel jouw woning en directe omgeving veilig en slim. Ontdek het brede Smart me aanbod van slimme ledlampen, beveiligingscamera’s, sensoren, deurbellen, stekkers & schakelaars.

Eén unieke app

Hou jouw huis in de gaten met onze beveiligingscamera’s en/of bewegingssensoren. Alle Smart me producten werken met de unieke Smart me app. Of je nu een slimme ledlamp,  beveiligingscamera of schakelaar aanschaft, ze zijn allemaal te bedienen en te automatiseren via dezelfde app.

 

Combineer verschillende Smart me producten

Smart me producten kunnen ook worden ingesteld om elkaar te triggeren. Laat een Smart me wifi ledlamp automatisch aangaan als een Smart me sensor, camera of deurbel bewegingen detecteert. Zou het niet fijn zijn als de verlichting automatisch aangaat zodra je je huis binnenkomt? Stel verschillende voorwaarden in, of ze nu tijd-, temperatuur- of locatie afhankelijk zijn; elk scenario is mogelijk!

Gebruik een slimme schakelaar

Wil je niet altijd afhankelijk zijn van bediening via de Smart me app? We hebben verschillende slimme schakelaars in ons assortiment om jouw slimme producten en scenario’s handmatig te bedienen. Zo heeft iederéén bij jou thuis controle over de verlichting en geprogrammeerde lichtscènes.

Wifi 2.4 GHz of Zigbee

We hebben Smart me producten die via wifi of Zigbee werken.  De Smart me wifi producten zijn direct klaar voor gebruik na aanmelding in de Smart me app. Smart me Zigbee producten gebruik je altijd in combinatie met de Marmitek Link ME (Zigbee gateway). Op één Link ME sluit je meerdere Smart me Zigbee producten aan.

Smart me Zigbee producten werken samen met al onze Smart me wifi producten. Zet bijvoorbeeld met een slimme Zigbee schakelaar je Smart me wifi ledlampen aan of uit. Of laat een lamp automatisch aangaan met een deur- of bewegingssensor.

Ga aan de slag met verschillende Smart me producten om jouw gehele huis slim te maken:

Hierna bedien je al je Smart me producten met onze Smart me app of laat je ze automatisch in- of uitschakelen. Je kunt zoveel Smart me producten toevoegen als je zelf wilt!

De Smart me lampen zijn dimbaar in de Smart me app.

 Klik hier om ons complete smart home assortiment te bekijken

 

Terug naar blogs

POPULAIRE PRODUCTEN