Actieproducten

Kijk voetbal achterin de tuin

Is het mooi weer en wil je graag buiten tv kijken maar heb je buiten geen televisie-aansluiting of wifi bereik? Ontdek dan nu onze Wireless HDMI Extender collectie en geniet van elke wedstrijd in haarscherpe kwaliteit én zonder vertraging.

Met onze HDMI extenders plaats je eenvoudig (tijdelijk) jouw tv onder de overkapping of op je terras. Verstuur het HDMI signaal van je tv-decoder simpelweg draadloos naar een tv in de tuin met één van onze scherpgeprijsde HDMI-extenders.

Draadloos HDMI binnen een paar minuten

Het aansluiten van een HDMI extender is zeer eenvoudig. Sluit de HDMI zender aan op je mediabox en de HDMI ontvanger op de tv buiten. Dat is alles!

Sluit 2 tv's aan

Heb je een 2e televisie om buiten te plaatsen? Dan is het mogelijk om zowel binnen als buiten tegelijkertijd naar dezelfde wedstrijd te kijken. Sluit de zender aan op je HDMI-bron en je tv in de woonkamer. De ontvanger sluit je vervolgens aan op je 2e tv buiten.

Inklapbare content

Televisie kijken achterin de tuin, op je terras of in de serre

Met een HDMI extender is het heel eenvoudig om televisie te kijken achterin je tuin, op je terras of in de serre. Plaats jouw televisie waar je maar wilt zonder rekening te houden met de beschikbare tv aansluiting of het wifi bereik. Door infrarood retour blijft jouw tv decoder of andere aangesloten HDMI-apparatuur altijd bedienbaar, ook wanneer deze uit het zicht staat. Dus staat jouw tv decoder in de woonkamer en jouw (2e) tv (tijdelijk) achterin de tuin? Je schakelt eenvoudig naar een andere wedstrijd of ander programma vanuit je tuinstoel. Bovendien zit er geen vertraging op het HDMI signaal.

Kijk op 2 locaties tegelijkertijd

De zenders van deze HDMI extenders beschikken over een extra doorlusuitgang (loopthrough) waardoor je geen HDMI uitgang op jouw HDMI bron verliest. Zo kun je op de zender naast de HDMI bron óók een (1e) televisie aansluiten. Via deze zogenaamde doorlusverbinding kijk je op twee locaties in huis tegelijkertijd naar dezelfde voetbalwedstrijd. Je hoeft geen kabels te wisselen wanneer je de ene keer voetbal wilt kijken in de woonkamer en de andere keer onder de overkapping.

Plug & Play

De TV Anywhere Wireless 4K en TV Anywhere Wireless HD bestaan uit een HDMI zender (transmitter) en een HDMI-ontvanger (receiver). De zender sluit je aan op een tv decoder (of andere HDMI bron). Op de (2e) tv sluit je de ontvanger aan en de set is klaar voor draadloze HDMI overdracht. Het is super eenvoudig en werkt meteen!

POPULAIRE PRODUCTEN