Draadloos presenteren in iedere vergaderruimte

Draadloos presentatiesysteem - Wireless HDMI transmitter in laptop - Stream S2 Marmitek

3 minuten leestijd

Op zoek naar een presentatiesysteem om meerdere laptops (max. 20) tegelijkertijd draadloos met een scherm te verbinden? Zoek dan niet verder. Met de Stream S2 Pro 'the wireless presentation system' stream je Full HD content van een laptop, tablet of smartphone naar een scherm. Door displays draadloos toegankelijk te maken voor meerdere deelnemers tegelijkertijd wordt informatie flexibeler en sneller gedeeld. Vergaderingen worden hierdoor efficiënter en de participatie verhoogd.

 

Hoe werk het?

The wireless presentation system (Stream S2 Pro) bestaat uit een HDMI transmitter en een HDMI receiver. De HDMI transmitter plug je in jouw laptop en de HDMI receiver in het scherm of de projector waarop je wilt presenteren. Binnen een paar seconden deel je een presentatie of andere content op jouw laptop draadloos met jouw collega’s.

Het mooie aan dit systeem is dat er meerdere laptops op aangesloten kunnen worden. Voor elke extra laptop heb je een extra HDMI transmitter nodig (Stream T2 Pro, apart verkrijgbaar). Zo kunnen tot wel 20 collega's actief deelnemen aan een vergadering.

Schakelen tussen verbonden laptops gaat heel eenvoudig via een druk op de knop van de HDMI transmitter.

 

USB-C poort

Heb je een apparaat met alleen een USB-C poort (bijv. MacBook, Chromebook)? Bij de Stream S2 Pro set wordt ook een USB-C adapter meegeleverd. Hierdoor is deze geschikt om met vrijwel elk apparaat te gebruiken. Zelfs als deze niet over een HDMI-poort beschikt.

 

Compact

Door de moderne en compacte vormgeving van dit draadloze presentatiesysteem neem je deze set eenvoudig mee in je laptoptas.

 

Bereik

Het bereik van de Stream S2 Pro is 20 meter. Deze set is dus geschikt om te gebruiken in verschillende vergaderruimtes, van klein tot groot.

 

Stream S2 Pro - Wireless HDMI presentatiesysteem - Wireless HDMI van (meerdere) laptop(s) naar tv/display/projector

€ 349,99
€ 349,99
Bekijk product

Geen app, software of wifi verbinding nodig

De Stream S2 Pro is een standalone device. Dit betekent dat er geen wifi verbinding, app of software nodig is om draadloze presentaties mogelijk te maken. Er is daarnaast geen technische kennis nodig om deze set te gebruiken. It’s plug & play!

Geen extra kabels nodig

Alles wat je nodig hebt om draadloos te presenteren vind je in deze set. Er hoeven geen extra kabels aangeschaft te worden. De HDMI transmitter krijgt voeding via de HDMI uitgang op de laptop (of via USB-C), de HDMI receiver wordt via USB gevoed vanuit het scherm of de projector.

AirPlay & Miracast

De Stream S2 Pro ondersteunt daarnaast ook AirPlay & Miracast. Dit maakt het mogelijk om content draadloos naar het beeldscherm te streamen vanaf je iPhone, iPad of Android-apparaat. Makkelijk als je een presentatie op je iPad/MacBook  hebt staan, foto’s of video’s wilt delen vanaf je smartphone/tablet of bepaalde apps wilt demonstreren.

Samenvattend

  • Draadloos presentatiesysteem voor vergaderruimtes.
  • Geen kabels nodig.
  • Te verbinden met maximaal 20 laptops (via Stream T2 wireless HDMI transmitter, apart verkrijgbaar)
  • Geschikt voor alle apparatuur met een HDMI of USB-C aansluiting.
  • Geen app, software of wifi verbinding nodig.
  • Ondersteunt screen mirroring via AirPlay en Miracast.
  • Plug en play.

Draadloos presentaties delen is mogelijk voor slechts € 349,99 en een extra HDMI transmitter is verkrijgbaar voor € 169,99. Investeer vandaag nog in de Stream S2 Pro!

Systeem voor ZZP'ers

Ben je ZZP'er, ben je veel onderweg en geef je vaak presentaties bij klanten? Dan is 'the wireless HDMI cable' iets voor jou. De Stream S1 Pro is een eenvoudigere versie zonder ondersteuning voor extra HDMI transmitters, AirPlay en Miracast. Verbind jouw laptop eenvoudig draadloos, zonder gedoe en extra kabels, met een scherm op iedere gewenste locatie.

De Stream S1 Pro is verkrijgbaar voor € 299,99.

Draadloos presentatiesysteem van Marmitek - HDMI transmitter & receiver -Stream S2 PRO
Marmitek stay connected

Waarom kiezen voor Marmitek?

Al onze producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij en onze klanten aan onze producten stellen.

Wij bieden al 25 jaar de beste oplossingen voor beeld- en geluidsoverdracht tegen een betaalbare prijs. Wij maken producten toegankelijk voor iedereen; al onze producten zijn plug & play.

Bovendien staan wij altijd klaar om jou te helpen met het vinden van de juiste oplossing voor jouw situatie.

Terug naar blogs